Tennis
Το Politia Tennis Club διαθέτει  4 γήπεδα tennis-ανακατασκευασμένα το 2014 (Οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου χλοοτάπητα: Εργοστάσιο παραγωγής Mondo, Μοντέλο: Mondoturf NSF 66 15mm-ITF approved, Xώρα κατασκευής: Ιταλία). Τα μέλη του Club απολαμβάνουν τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας στην κατηγορία του χλοοτάπητα.

Για τη χρήση των γηπέδων μπορείτε να απευθυνθέιτε στη γραμματεία του Politia Tennis Club και να επιλέξετε ημερήσια, μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.
 
Ιδιαίτερα μαθήματα tennis παραδίδονται από τον Πρωταθλητή και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών κ. Γιώργο Καλοβελώνη και την ομάδα του (Cardio Tennis ,Personal Training ,Group Tennis, Fitness & Body Know-How, Πρωινά μαθήματα Ladies).
 
Ξεκινήστε τη μέρα σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το σώμα σας...
Το νέο Fitness Trend λέγεται cardio tennis και στην Ελλάδα έρχεται από το Politia Tennis  Club. Ένας συνδυασμός aerobics και tennis, που απογειώνει τον οργανισμό σας, συσφίγγοντας και αναζωογονώντας σας. Η έμπειρη ομάδα προπονητών, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η υποστήριξη ειδικού διαιτολόγου – διατροφολόγου εγγυώνται μοναδικά αποτελέσματα  στον οργανισμό σας από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις.
 
Ακαδημία Tennis
 
Στο Politia Tennis  Club λειτουργεί  Ακαδημία Tennis, όπου ήδη διακρίνονται οι νέοι πρωταθλητές. Η Ακαδημία Τένις του Γιώργου Καλοβελώνη στο Politia Tennis Club σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF: International Tennis Federation), υλοποιεί τα καινούρια της  προγράμματα, όσον αφορά στην εκμάθηση του τένις στις ηλικίες 4 έως 10 ετών. Βασισμένη στις καινούριες πρωτοποριακές διδακτικές μεθόδους ανάπτυξης και διάδοσης του Tennis σε όλο τον κόσμο, που είναι παγκοσμίως γνωστή με τον τίτλο “Play and Stay”, δημιουργήθηκε μια πρότυπη σχολή, με εξειδικευμένους συνεργάτες Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Tennis, στην οποία, το παιδί ήδη από 4 χρονών μπορεί να παίξει και να απολαύσει το καταπληκτικό αυτό σπορ, ενώ παράλληλα γυμνάζεται και διασκεδάζει.
Μόνο σε ένα απόλυτα οικολογικό “πράσινο” περιβάλλον στις εγκαταστάσεις του Politia Tennis Club.
Squash
Γήπεδο squash

Για τη χρήση του γηπέδου μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Politia Tennis Club και να επιλέξετε ημερήσια, μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.
Πολεμικές Τέχνες
Μαθήματα Πολεμικών Τεχνών για μικρούς & μεγάλους
 
Η Σχολή Πολεμικών Τεχνών εδώ και 14 συναπτά έτη λειτουργεί στο Politia Tennis Club. Μέσω της σχολής έχει διακριθεί μεγάλος αριθμός μαθητών σε Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα. Υπεύθυνος της σχολής είναι ο κ. Γιώργος Καλημέρης η εμπειρία του οποίου ξεπερνά τα 30 έτη. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής πολεμικών τεχνών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κάτοχος 4ου  Degree στην κινέζικη πολεμική τέχνη του Fu Jow Pai και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Fu Jow Pai.
 
H ενασχόληση με το Fu Jow Pai από την παιδική ηλικία συμβάλλει στην μικτή πλευρίωση του εγκεφάλου καθώς και στη σωστή διαπαιδαγώγηση περνώντας θετικά μηνύματα στο υποσυνείδητο των παιδιών. Παράλληλα, το παιδί αναπτύσσει εσωτερική πειθαρχία και αποκτά πρότυπα για την ζωή του. Ευπρόσδεκτοι είναι οι άνθρωποι όλων των ηλικιών που προσδοκούν να συνδυάσουν την γυμναστική στο πλαίσιο των αρχών του Fu Jow Pai.
Τα μαθήματα παραδίδονται σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που εξυπηρετεί κατά το μέγιστο τις ανάγκες των μαθητών.
Πισίνα
Η πισίνα του Politia Tennis Club βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον που αποπνέει υπέροχη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Είναι ανοιχτή καθημερινά από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.
Για χρήση της πισίνας μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Club και να επιλέξετε ημερήσια ή μηνιαία συνδρομή.

Στο Politia Tennis Club θα βρείτε ακόμη:
Μικρή πισίνα για παιδιά
Ναυαγοσώστρια
Προγράμματα Aqua Aerobics
Pool Bar  
Γυμναστήριο
Γυμναστήριο εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής.
Στο Private Gym του Politia Tennis Club τα μέλη του Club γυμνάζονται με αποκλειστικότητα και καταπληκτική θέα.
Καθημερινά προγράμματα Pilates, Zumba, Latin Sessions, Body Transformation Workout, Yoga, Extreme Fat Burning.  
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για Group Lessons ή Personal Training.

 
Φυσικοθεραπεία
Φυσικοθεραπεία αποκατάστασης ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων (τενοντίτιδα, περιαρθρίτιδα, οσφυαλγία, αυχενικό σύνδρομο, επικονδυλίτιδα κ.ά.)
Ρεφλεξολογία
Aroma therapy
Tecar therapy (θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων)
Θεραπεία κυτταρίτιδας 
Θεραπευτικό μασάζ
Χαλαρωτικό μασάζ
Cap therapy
Ηλεκτροβελονισμός 
Trigger points (θεραπεία με πιέσεις σε σημεία βελονισμού)


Στις εγκαταστάσεις του Politia Tennis Club θα βρείτε επίσης:
Sauna
Υδρομασάζ
Κατάστημα τενιστικού εξοπλισμού
Μέλη
Tα μέλη του Politia Tennis Club μπορούν να κάνουν χρήση όλων των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων. Υπάρχουν επίσης ειδικές τιμές στα μαθήματα, όπως και πολλά ακόμη προνόμια σε όλες τις υπηρεσίες του Club.
JOIN US IN   
Find us on Facebook
Αριστοτέλους 18, Πολιτεία, Κηφισιά 145 63, Τ: 210 6200.003
info@politiatennisclub.gr
© 2017 Politia Tennis Club. All rights reserved.
Site by overron